top of page

Ghislain Gourvennec arbeider som kantor i Stokka kirke i Stavanger og som frilans. Han begynte sin musikalske løpebane som 6-åring, med undervisning i orgel, piano, analyse, harmonilære og senere cembalo og direksjon. Sin diplomutdannelse har han fra Norge og Frankrike (Conservatoire National de Région de St Maur-des-Fossés og Universitetet i Stavanger). 

Gourvennec har tatt kurs og mesterklasser med blant andre Olivier Latry, Suzann Landalle, Henry-Franck Beaupérin, Louis Robillard, Michel Bouvard, Loïc Maillé, François-Henry Houbart, Harald Vogel. 

Han har gjort en rekke konserter i Norge og Frankrike, både solo, med kammerensembler og orkestre. Han har tidligere vært kantor i Sola, Sandnes, Skien kirke og musikkprodusent i Stavanger Domkirke.

Han har spilt inn samlede orgelverker av Henrik Ødegaard og verker av D. Buxtehude på orgelene i Sirdal.

I tillegg til sin karriere som utøver, er Ghislain Gourvennec dypt engasjert i å videreformidle sin kunnskap til andre. Han underviser ved Universitetet i Stavanger, Fakultet for utøvende kunstfag, der han bl.a. leder kirkemusikkutdanningen. Han underviser også på Stavanger katedralskole og Orgelskolen Christine, ved Stavanger Kulturskole. 

bottom of page